Selecteer een pagina

tinyOFFICE

Naar kantoor zonder reistijd?!

Neem een tinyOFFICE van Smart Building Design.
Speciaal samengesteld naar uw wensen.
Makkelijk te plaatsen en verwijderen.

tinyOFFICE types

Standaard kunnen we 6 types met verschillende opties u aanbieden. Deze tinyOFFICES hebben allemaal een basismaat van 3 meter bij 3 meter. Alle tinyOFFICES worden geprefabriceerd en u kunt kiezen om deze zelf bij ons op te komen halen en zelf in elkaar te zetten of u laat hem door ons plaatsen.

Wilt u nu toch een wat grotere tinyOFFICE? Of wilt u een andere type gevel of toch nog een extra raam of deur? Ook dit is geen probleem! Wij maken ook tinyOFFICES op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Complete

Twee in een, een kantoor met alle faciliteiten, waardoor u deze tiny office ook kan gebruiken als gastverblijf of airbnb.

Complete Tall

De complete maar dan 30cm hoger. Hierdoor ontstaat er ruimte voor een slaapgedeelte boven op de badkamer.

Complete Art

De complete met een schuin dak. Hierdoor onstaat extra ruimtelijkheid in je tinyOFFICE en het ziet er ook nog eens goed uit!

Optimum

Het ideale kantoor, van alle gemakken voorzien, volledig geoptimaliseerd zodat je zorgeloos kan werken.

Optimum Tall

De Optimum maar dan 30cm hoger. Hierdoor ontstaat er extra ruimte boven op het toilet en de extra hoogte geeft ook een extra ruimtelijk gevoel.

Optimum Art

De Optimum met een schuin dak. Hierdoor ontstaat extra ruimtelijkheid in je tinyOFFICE en het ziet er ook nog eens goed uit!

Opties

pui type 1

Voldoende daglicht maar ook niet te veel afleiding van uw omgeving. Voor de Complete (Tall) en Optimum (Tall) kunt kiezen voor dubbel openslaande deuren.

pui type 2

Wilt u helemaal verbonden zijn met uw buiten omgeving kies dan voor de schuifpui. Bij de Art modellen is deze pui standaard.

Veranda

Een bijpassende veranda, zodat u lekker buiten kan zitten en direct zonlicht in uw tinyOFFICE wordt geweerd.

Andere wensen? tinyOFFICE op maat

Andere wensen? Naast alle mogelijkheden genoemd hierboven kunnen wij ook een tinyOFFICE op maat voor u maken. Voor ons is niks te gek! Dus vertel ons uw ideeën en dan kijken we samen wat mogelijk is.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.