Selecteer een pagina

Over ons - Smart Building Design

Wie wij zijn, waar we voor staan en wat wij doen

Smart Building Design

Planontwikkeling & total-engineering

Woningen speciaal voor u, nu en in de toekomst

Wij ontwerpen en bouwen woningen waar u blij van wordt. Een project is voor ons pas geslaagd als u met een glimlach in uw nieuwe woning woont.

Een woning ontwerpen en ontwikkelen doe je samen. Met u, speciaal voor u, voor nu en in de toekomst.

Op basis van uw wensen kunnen wij een woning voor u ontwerpen en bouwen waar een gezond klimaat en vrijheid centraal staan.

Dit doen wij op een duurzame en circulaire manier, waardoor u prettiger kan wonen en we tegelijkertijd beter zijn voor onze planeet.

Dit alles doen wij op een transparantie manier voor een eerlijke prijs.

Onze kernwaarden

Communicatie

Een nieuwe woning creëer je samen. Het is niet alleen een project van de architect of aannemer maar van een gespecialiseerd team, waar u ook integraal deel van uitmaakt.

Gezond & comfortabel

Woningen met de nieuwste standaarden in materiaal gebruik, isolatie en techniek om zo een gezond en comfortabel binnenklimaat te creëren.

Economisch aantrekkelijk

Lage energie kosten door slimme installaties en goede isolatie tot volledig off-grid. Daarnaast is uw woning deels herinzetbaar of zelfs volledig terug te nemen.

Dynamisch

Behoeftes veranderen en uw woning kan mee veranderen. Onze woningen zijn aanpasbaar en uitbreidbaar. Toch die schuifpui of een extra kamer? Met ons bouwsysteem is dat geen probleem.

Ons team

Bas Vervest

Eigenaar / ondernemer

Roger Donkervoort

Projectmanager / bouwfysicus

Bram Valk

Architect

Bram van der Locht

Modelleur

Monique van den Bergh

PR & Marketing

Allard Hoeijmakers

Bouwbegeleider
BPA Bouw

Waar wij voorstaan en hoe we dit waarborgen

Comfort

Comfort staat bovenaan, en gaat hand in hand met duurzaamheid. De muren en daken kunnen beter worden geïsoleerd dan geëist. Hierdoor gaat er weinig warmte verloren, wat een prettig binnenklimaat oplevert. Dat kan verder worden verbeterd met meervoudige beglazing. De woning wordt verwarmd met een lage temperatuur verwarming / temperatuur. Dit zorgt voor een comfortabeler en constanter binnenklimaat. U heeft dus geen radiatoren nodig, wat ramen tot aan de vloer en vrij uitzicht mogelijk maakt.

Na gebruiksduur of bij overbodige woonruimte kunnen bouwdelen worden teruggenomen en hergebruikt, deze worden hergebruikt bij productie. Hierdoor is de woning 100% recyclebaar en voldoen we aan de circulaire uitgangspunten: Rethink, Refuse, Reduce, Reuse, Repari, Recycle, Recover.

Circulair

Gezond

Door slimme keuzes in materiaal, hebben de gevels en kozijnen weinig onderhoud nodig en stoten ze geen giftige gassen uit. Dat in combinatie met onze comfort en circulaire uitgangspunten noemen we Gezond, Comfortabel en Duurzaam wonen.

Door eigen bouwproductie hebben onze woningen een kortere bouwtijd dan traditionele nieuwbouw. Dat voorkomt dat de bewoner en/of financier langere tijd dubbele lasten heeft, zoals gedurende de bouw van een traditionele woongebouw.

9

Snel

Betaalbaar

nu en in de toekomst

Door gebruik te maken van innovatieve materialen, een intelligent ontwerp, een slim bouwproductieproces en een energie producerend bouwconcept, bespaart u kosten voor de bouw, rente, verzekering en natuurlijk op uw woonlasten.

Er kan meer energie worden geproduceerd dan vereist. Wij maken uw woning standaard zodat er energie bespaard wordt (BENG+) waarbij we ons houden aan de eisen uit het bouwbesluit. Optioneel kunnen wij uw woning energie-neutraal, (BENG++) of Bijna Nul Op Meter (BNOM) woning maken. Het teveel aan energie kan gebruikt worden voor eigen gebruik, elektrische mobiliteit of bijvoorbeeld het verwarmen van de hottub.

Energie producerend

Modulair veranderbaar

De woning kan relatief gemakkelijk uitgebreid of veranderd worden. Hierdoor kan men in aanvang ‘op maat’ gaan wonen en bij uitbreidings-/ veranderingswensen de woning binnen een beperkte tijd laten uitbreiden met extra bad- of slaapkamer op de begane grond of met een extra verdieping. Zo is uw woning ook toekomstbestendig.

Vertel ons jouw woonwensen en jouw projectuitgangspunten!

Smart Building Design biedt de mogelijkheid, om door middel van deelname jouw unieke, groene en duurzame leefomgeving samen te stellen. We verzamelen de wensen, maken samen ruimte, realiseren duurzame gebouwen, integreren stadslandbouw, leggen de basis voor een sociale infrastructuur en ondersteunen elektrische mobiliteit.
Zo ontwikkelen we samen een leefomgeving voor jouw toekomst. Alle woningen van Smart Building Design zijn onafhankelijk van elkaar en flexibel in te delen. Elk huis kan variëren in ontwerp, omvang en indeling.
Een Smart Building Design-woning kan zo altijd meebewegen met de behoeften van haar bewoners.

We informeren je graag over hoe we dit allemaal samen kunnen realiseren. We denken graag me jou mee.

Bel ons voor het maken van een afspraak: +31(0)85-070 87 50

Onafhankelijk advies

Innovatieve ideeën

Advies op maat

w

Duidelijke communicatie

Zin in innovatief en rendabel project, neem contact met ons op, geheel vrijblijvend natuurlijk!